Menu

Vauhdikkaat ohjelmat saivat ennätyssuosion messuilla

Ti-Ti-nallen 30-vuotisjuhlaesitys veti Pihtipudas-salin katsomot täyteen. Ti-Ti-nallen 30-vuotisjuhlaesitys veti Pihtipudas-salin katsomot täyteen.

Pihtiputaan Yrittäjien kolmannet Elämää maaseudulla -messut saivat messuisäntä Jouni Arvolalta arvosanan kahdeksan puoli. Messuosastot tulivat lähes täyteen.

– Järjestelyiden puolesta olen erittäin tyytyväinen. Kävijämääräkin on suhteellisen hyvä, mutta lippuja on myyty pikkuisen alakanttiin. Alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi, eikä heitä ole laskettu.

Messujen historian ylivoimaisesti suosituin numero nähtiin lauantaina, kun Riitta Korpela toi lavalle Ti-Ti-nallen 30-vuotisjuhlaesityksen. Vauhdikas, hauska ja tiukalla ammattitaidolla vedetty show veti katsomot täyteen.

Rempseä diskokuningatar Eini hoiti osuutensa valloittavasti sunnuntaina, ja mikä parasta – hänellä oli mukanaan oikea ja taitava bändi, joten Einin hittiputki svengasi ihan eri tavalla kuin taustanauhojen kanssa.

Jouni Arvola olikin mielissään siitä, että esitysten aikana messuilla oli kaikkien aikojen ennätysyleisöt.

Sunnuntaille oli järjestetty myös leikkimielinen koripallokisa. Kori tarkoitti tässä tapauksessa kaljakoria, jonne piti heitellä tennispalloja. Kisan säännöt oli vain sorvattu niin sekaviksi kiusabonuksineen ja keltaisine kortteineen, ettei homma näyttänyt paljon yleisöä kiinnostavan.

Suurin mielenkiinto kohdistui viitasaarelaiseen kansanedustajaan Teuvo Hakkaraiseen, jonka messujärjestäjät olivat saaneet houkuteltua esiintymään ensi kertaa julkisuudessa sen jälkeen, kun hän oli jäänyt sairauslomalle eduskunnan pikkujouluissa sattuneen kähmintäkohun jälkeen.

Kaljakorikisassa Hakkarainen ei sen kummemmin pärjännyt. Voiton vei kunnanhallituksen jäsen Jani Ylälehto.

Kaupankäynti oli messuilla vaihtelevaa.

– Osa kauppiaista kehui, että kauppa käy ja osa sanoi, että ei käy. Sillehän me emme mahda mitään. Eilinen ilma oli niin kylmä, että verotti kaupantekoa ulko-osastoilla, Arvola mietti.

Jouni Arvola tuumasi, että toivottavasti messut jatkuvat, mutta ei enää hänen johdollaan.

– Olen tehnyt lopullisen päätöksen, että tämä oli tässä. Kolmet messut riittävät minulle. Ehkä minä justiinsa opin nämä tekemään, mutta kaksi vuotta on työlästä siinä välissä. Ja tämä myös pitää.

Juha Kivinen

Toimittaja

Puhelin 0400 345 852
Sähköposti: juha.kivinen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta