Menu

Pihtiputaan OP menossa osaksi Keski-Suomen Osuuspankkia

Pihtiputaan Osuuspankki on yhdistymässä Keski-Suomen Osuuspankkiin. Yhdistymistä suunnittelee myös Korpilahden Osuuspankki. Pihtiputaan Osuuspankki on yhdistymässä Keski-Suomen Osuuspankkiin. Yhdistymistä suunnittelee myös Korpilahden Osuuspankki.

Pihtiputaan Osuuspankki, Korpilahden Osuuspankki ja Keski-Suomen Osuuspankki suunnittelevat yhdistymistä ensi syksynä.

Pankkien hallitukset allekirjoittivat sulautumisasiakirjat tänään perjantaina Jyväskylässä. Lopullinen päätös yhdistymisestä on tarkoitus tehdä 7. toukokuuta. Pihtiputaalla asiasta päättää pankin edustajisto.

Jos hanke hyväksytään, yhdistyminen tapahtuu 31. lokakuuta.

Pankin hallitus kokoontui Pihtiputaalla torstai-iltana ja näytti hankkeelle vihreää valoa.

– Pankkien hallitukset ovat tehneet tehneet yhdistymisvaihtoehdoista perusteellisen selvityksen ja ovat yksimielisesti yhdistymisen kannalla. Keski-Suomen Osuuspankki nähtiin parhaana vaihtoehtona palvelukyvyn ja maakunnallisuuden vuoksi, Pihtiputaan Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Vesa Lehikoinen sanoo.

Yhdistymistä on valmisteltu jo viime marraskuusta lähtien.

– Yhdistymisen jälkeen nykyinen toimipiste jatkaisi toimintaansa ja pankin henkilökunta siirtyisi Keski-Suomen Osuuspankin palvelukseen vanhoina työntekijöinä, toimitusjohtaja Toni Ruokanen kertoo. Pihtiputaalla osuuspankissa on kuusi työntekijää.

Asiakassuhteisiin yhdistymisellä ei ole vaikutusta.

Syksyllä 2017 Pihtiputaan Osuuspankki suunnitteli yhdistymistä Suomenselän Osuuspankin kanssa. Tuolloinen hanke kaatui, koska edustajistossa ei löytynyt fuusion taakse tarvittavaa määräenemmistöä.

Heikki Jämsén

Päätoimittaja

Puhelin 0400 741 747
Sähköposti: heikki.jamsen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta