Varoitus
  • JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 800
Menu

Markku Leppäsestä ensimmäinen kesäkinnunen

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Manu Toikkanen kätteli ja ojensi pokaalin ensimmäiselle kesäkinnuselle Markku Leppäselle. Mukana myös vt. kunnanjohtaja Marja Lehtonen. Kunnanhallituksen puheenjohtaja Manu Toikkanen kätteli ja ojensi pokaalin ensimmäiselle kesäkinnuselle Markku Leppäselle. Mukana myös vt. kunnanjohtaja Marja Lehtonen.

Neljännetkymmenennetkahdeksannet Kinnula-päivät avattiin urheilukentällä tuttuun tapaan kunnan edustajan tervehdyksellä. Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Esko Pelkonen puhui kunnan tilanteesta ja kesätapahtumien merkityksestä. Avajaisissa oli myös toinen, ennennäkemätön ohjelmanumero, kun siellä nimettiin historian ensimmäinen kesäkinnunen.

— Olemme tyytyväisiä kun saamme teidät kesäkinnuset tänne joukkoomme, sillä te tuotte paljon eloa ja iloa. Ensimmäinen kesäkinnunen valitaan kunnianosoituksena teille, lomalaiset, puhui Esko Pelkonen.

Kunnanhallituksen myöntämän tittelin sai tällä hetkellä Jyväskylässä asuva Markku Leppänen, joka viettää aikaa Kinnulassa niin kesällä kuin talvellakin.

— Markku on positiivinen ja ulospäinsuuntautunut henkilö, joka saa ihmiset hyvälle tuulelle. Lisäksi hänellä on Kinnulassa runsaasti ystäviä, tuttuja ja sukulaisia, joille hän antaa paljon iloa, puhui kunnanvaltuuston puheenjohtaja Manu Toikkanen.

— Voi kiitoksia tästä suuresta kunniasta. Tämä tuli niin sanotusti täysin puun takaa, tuore kesäkinnunen nauroi.

Paljon kesätapahtumissa ohjelmia pitänyt Leppänen ei kuitenkaan nimitystä turhaan jäykistellyt, vaan alkoi samantien laulattaa yleisöä.

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta