Menu

Kesätapahtumissa mennään tuttuja latuja pitkin

Kesätapahtumat ovat kohta ovella. Pihtiputaalla ja Kinnulassa ei ole nyt kehitelty juurikaan uutta kesäviihdettä, joten vanhassa vara parempi.

Toki kovin vanhasta ei voi puhua, kun juuri viime kesänä Elämäjärvelle saatiin uusi ja jopa yllättävän valovoimainen rockfestivaali Riihirock ja Niemenharjun legendaarinen tanssilavakin heräsi takavuosien loistoonsa, kun siellä esiintyi pitkästä aikaa iskelmätaivaan huipputähtiä. Molempien areenoiden odotetaan vetävän kovat yleisömäärät tänäkin kesänä, varsinkin jos säät suosivat.

Ainoa aivan uusi ja mielenkiintoinen kokonaisuus Pihtiputaalla on elämäjärveläisen taiteilijan Esko Kanasen taiteen ja kyläläisten ympäristötaideteoksen ympärille koottu taideviikko ”Haaskan Esko ja Elämänpuu”, joka kerää varmasti kulttuurista kiinnostuneita heinäkuun lopulla Elämäjärvelle.

Pihtiputaan runsaaseen tarjontaan kuuluvat myös keihäskarnevaalit, totoravit, Pihtiputaan Kesäkonsertit, Elämäjärven kesäteatteri sekä Muurasjärven musakinkerit ja Maalaismaraton.

Kinnula-päivät sisältävät aiemmin hyväksi koettuja tapahtumia. Yllättävin uutuus Kinnulassa odottaa vasta syyskuussa, kun urheilukentällä järjestetään kylien yhteiset kisailut ”Kyläpollot” pussijuoksuineen ja köydenvetoineen. Tuleekin mieleen, miksi niin hauska tapahtuma hoksataan vasta nyt?

Juha Kivinen

Toimittaja

Puhelin 0400 345 852
Sähköposti: juha.kivinen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös