Menu

Tasaisuus toi Seuracup-voiton Pihtiputaan Tuiskulle

Pihtiputaan Tuiskun nuorilla yleisurheilijoilla oli aihetta juhlaan Eurassa, kun Suomen ykkössija oli otettu haltuun. (Kuva: SUL/ Mika Tyrkkö) Pihtiputaan Tuiskun nuorilla yleisurheilijoilla oli aihetta juhlaan Eurassa, kun Suomen ykkössija oli otettu haltuun. (Kuva: SUL/ Mika Tyrkkö)

Pihtiputaan Tuisku on Suomen paras nuorten yleisurheiluseura alle 5 000 asukkaan kuntien sarjassa. Tuisku voitti Eurassa Suomen Urheiluliiton Seuracupin Kilo-sarjan finaalin, johon oli päässyt mukaan 15 parasta seuraa.

Tuiskun voitto ei ollut mikään jättiyllätys, olihan seura saavuttanut Kilo-sarjassa jo kolme mitalia neljän vuoden aikana: kaksi hopeaa ja yhden pronssin.

Tuiskun ykkössija tuli ennen muuta koko joukkueen tasaisen suorituksen ansiosta. Lajivoittoihin ylsivät Joonatan Kemppainen seipäässä ja Joona Turpeinen kuulassa, mutta sen lisäksi Tuisku saavutti kahdeksan muuta mitalisijaa ja yksitoista tuiskulaista pääsi kuuden parhaan joukkoon.

Seuracup, kilosarja: 1) Pihtiputaan Tuisku 346,5, 2) Kaustisen Pohjan-Veikot 340, 3) Larsmo IF 307, 4) Vähänkyrön Viesti 302, 5) Lappajärven Veikot 297, 6) Himangan Urheilijat 290, 7) Säkylän Urheilijat 277,5, 8) Sulkavan Urheilijat -41 236.

Juha Kivinen

Toimittaja

Puhelin 0400 345 852
Sähköposti: juha.kivinen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta