Menu

Roni Kinnuselle piirinmestaruus tutulta hiihtoladulta

Jo kaksi piirinmestaruutta voittanut Tatu Syrjä (keltainen liivi) jäi Kinnulassa hopealle. 12-vuotiaiden pm-kultaa voitti Kalajoen Junkkarien Oscar Rahja (72). Jo kaksi piirinmestaruutta voittanut Tatu Syrjä (keltainen liivi) jäi Kinnulassa hopealle. 12-vuotiaiden pm-kultaa voitti Kalajoen Junkkarien Oscar Rahja (72).

Kinnulalaiset pääsivät hurraamaan omalle piirinmestarille, kun KinuSki Team järjesti Keski-Pohjanmaan piirinmestaruushiihdot ja K-P-Cupin osakilpailun yhteislähdöillä sunnuntaina.

Piirinmestariksi venytti täpärästi maalikameran ratkaisulla Pyhäjärven Pohtia edustava Roni Kinnunen 15-vuotiaiden sarjassa.

Ronilla oli yllään K-P Cupin keltainen johtajan liivi. Hän oli saanut sen edellisenä päivänä Haapajärvellä sprintin pm-kisoissa, jossa Roni otti myös voiton.

— Ihan hyvä hiihto, suksi luisti. Eilisestä kilpailusta meinasin vain tulla sairaaksi, Roni kertoi.

K-P Cupissa on jäljellä yksi osakilpailu. Roni Kinnunen kamppailee cupin voitosta Ylivieskan Jarkko Reijosen kanssa. Reijonen taisteli Kinnulassa voitosta maaliviivalle asti.

Niin ikään Pyhäjärven Pohtia edustava entinen kinnulalainen Miikka Kinnunen sai pm-hopeaa miesten 15 kilometrillä.

KinuSki Teamin Tatu Syrjä hiihti pm-hopealle ja hänen siskonsa Alma Syrjä pm-pronssille. Tatullakin oli keltainen liivi. Hän on vahvasti kiinni K-P Cupin voitossa vietyään nimiinsä kaksi edellistä osakilpailua. Tatu tuumasi, että cupin johtopaikka on pieni yllätys.

— Ei ole tullut hirveästi harjoiteltua, kun on muitakin harrastuksia, kuten pesäpalloa, jalkapalloa ja jääkiekkoa.

Juha Kivinen

Toimittaja

Puhelin 0400 345 852
Sähköposti: juha.kivinen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta