Menu

Pislaploki luottavaisin mielin liigakarsintaan

Pislaploki hävisi runkosarjan merkityksettömän päätöspelin Pieksämäkeä vastaan, mutta joukkueessa on hyvä henki eikä liigapaikan puolesta olla huolissaan. Vasemmalta Kelsey Black, Henna Hämäläinen ja Anni Sorvoja. Pislaploki hävisi runkosarjan merkityksettömän päätöspelin Pieksämäkeä vastaan, mutta joukkueessa on hyvä henki eikä liigapaikan puolesta olla huolissaan. Vasemmalta Kelsey Black, Henna Hämäläinen ja Anni Sorvoja.

Pislaplokin kymmenennen SM-liigakauden viimeinen runkosarjapeli oli yhtä alavireinen kuin koko kausikin. Pieksämäki Volley haki pisteet Pihtiputaalta erin 1-3 (20-25, 19-25, 25-20, 19-25).


Ottelulla ei ollut Plokille harjoituspeliä suurempaa merkitystä, sillä jo aiemmin oli selvinnyt, että seura joutuu ensimmäistä kertaa karsimaan liigapaikastaan.

Karsintasarjaan Ploki lähtee hyvillä mielin. Tasoero liigan ja ykkössarjan välillä pitäisi olla selvä, minkä totesi myös Pieksämäen valmentaja Viktor Circenko. Hän uskoi, ettei Plokilla ole karsinnassa mitään hätää.

Pislaplokin valmentaja Olli Nenonen ei ole huolissaan karsinnoista.

— Peli on ihan ok, tytöt tekevät hyvin töitä. Ja voi sen kääntää niinkinpäin, että kun Ploki on neljänä vuonna päättänyt kevään tappiopeliin, niin jos nyt yritettäisiin ottaa muutama voitto.

Puolentoista viikon päästä alkavan karsintasarjan vastus selviää ykkössarjan play off -pelien jälkeen. Liigapaikan saa otteluparissa kolmella voitolla.

Juha Kivinen

Toimittaja

Puhelin 0400 345 852
Sähköposti: juha.kivinen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta