Menu

Maalaismaraton tulee jälleen

Viime vuoden tunnelmia Maalaismaratonilta. Viime vuoden tunnelmia Maalaismaratonilta.

Muurasjärvellä juostaan jälleen Maalaismaraton upeissa maisemissa lauantaina 18.7.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma ylitti kaikki odotukset ja sai sekä juoksijoilta että yleisöltä paljon hyvää palautetta. Upean päivän jälkeen järjestäjät pitivät palaverin, jonka lopputulos oli selvä, ensi vuonna uudestaan.

Maratonjuoksijat starttaavat kello 11.00 ja muut sarjat 12.00. Sarjat maratonille ja puolimaratonille ovat M,N, M/N45, M/N 55. Lisäksi on seitsemän kilometrin hölkkä/kävelysarja.

Kipinää juoksuun tuo haastava ja vaihteleva reitti sekä kauniit maisemat. Reitti kulkee pääosin hiekka- ja peltoteitä Muurasjärven perinnemaisemien halki. Tapahtuman pääpaikkana on kylän urheilukenttä, jossa on tarjolla monenlaista viihdykettä koko perheelle. 

Paikalle kannattaa tulla ihan jo tunnelman takia, vaikka itse ei reitille lähtisikään. Myös reitin varrelle toivotaan runsaasti kannustusjoukkoja ja urheiluseura palkitseekin parhaat tsemppaajat juoksijoilta saadun palautteen perusteella.

Turvallisuuden vuoksi kuitenkin turhaa autoliikennettä reitillä tulisi välttää tapatuman aikana. Mikäli autolla on liikuttava, on noudatettava erityistä varovaisuutta.

Tapahtuman mahdollistaa useiden seurojen, yhteistyökumppaneiden ja vapaaehtoisten iloinen yhteistyö. Olkihattu päähän, heinänkorsi suuhun ja nauti mukavasta kesäpäivästä urheillen tai kannustaen.

Teksti: Muurasjärven Murto

Krista Kajuutti

Toimittaja

Puhelin: 0400 175 294
Sähköposti: krista.kajuutti@kotiseudunsanomat.fi
Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta