Menu

Kinnula ryöväsi takaisin Wiita-Racen pokaalin

Voittoisan Team JAMin pariskunnista vain toinen ehti palkintojenjakoon. Mari Muhonen ja Jussi Lappi ottivat ilon irti Pihtiputaan Wanhassa Pappilassa. Wiita-Racen osallistumismaksut menivät jälleen hyväntekeväisyyteen. Voittoisan Team JAMin pariskunnista vain toinen ehti palkintojenjakoon. Mari Muhonen ja Jussi Lappi ottivat ilon irti Pihtiputaan Wanhassa Pappilassa. Wiita-Racen osallistumismaksut menivät jälleen hyväntekeväisyyteen.

Kehittämisyhtiö Witas Oy:n alueen yrittäjien hupaisa autokisa Wiita-Race järjestettiin kolmannen kerran. Mukaan lähti 12 autokuntaa, kuten myös vuosi sitten. Tuloksista voitiin huomata kumma juttu: edellisvuoden voittaja on seuraavalla kerralla viimeinen!

Viime vuonna voittoa juhlivat pihtiputaalaiset Varatien pojat, mutta nyt Kimmo Järvelin, Ari Kinnunen ja Mika Paananen jätettiin liehuletteineen tylysti jumbosijalle.

Ensimmäisenä vuonna Wiita-Racen voitti kinnulalainen LVI-AS Team, joka oli siis hännillä vuosi sitten. Tällä kertaa joukkue jätti kisan tykkänään väliin.

Voittopytti palasi kuitenkin Pihtiputaalta Kinnulaan, ja se vielä varmistettiin kaksoisvoitolla. Pokaalin nappasi Team JAM, jossa kilpailivat Mari Muhonen ja Jussi Lappi sekä Antti ja Maarit Lahti.

Toiseksi tulivat Kinnulan kunnalliselämän vahvat miehet Pekka Kanervio, Esko Pelkonen ja Markku Toikkanen, jotka tosin edustivat nyt Witas Oy:tä.

Pihtiputaalta kilpaili vielä neljän naisen Vappuleidit-joukkue. Lisäksi viitasaarelaista Sergei & Mega Girls -ryhmää veti entinen pihtiputaalainen, Simo Auton pitkäaikainen yrittäjä Erik Johannesdahl. Hänen liepeillään kiehnäsivät Taina Laurila, Kirsi Mehto ja Asta Rossi. Muut joukkueet olivat Viitasaarelta ja Kivijärveltä.

Team JAMin Jussi Lappi sanoi joukkueensa ottaneen voiton tasaisen tappavalla suorituksella. Jussi uhrautui itse laskeutumaan Viitasaarella Savivuoren näkötornista, koska hänellä ei ole korkean paikan kammoa.

Mari Muhonen tuumasi, että he alkoivat uskoa voittoon, kun pohja-aika napsahti SS-Työstön rastilla Kivijärvellä. Siellä piti saada osumaan siltanosturin koukku piilossa olleeseen ämpäriin kaukosäätimellä.

Holm & Uusitalon rastilla Kinnulassa piti juosta renkaiden läpi sekä heitellä saunaklapeja metsäkoneen renkaiden sisälle. Pihtiputaalla Kultakeramiikassa siireltiin koristekiviä syömäpuikoilla kupista toiseen.

Juha Kivinen

Toimittaja

Puhelin 0400 345 852
Sähköposti: juha.kivinen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta