Menu

Pentti Hietanen ja perhe konsertoivat joulun hengessä

Pentti Hietanen ja Hietasen perhe konsertoivat Pihtiputaan kirkossa lauantaina. Pentti Hietanen ja Hietasen perhe konsertoivat Pihtiputaan kirkossa lauantaina.

Tenori Pentti Hietanen konsertoi perheensä kanssa Pihtiputaan kirkossa tulevana lauantaina kello 16.

Pentti Hietanen on tullut tutuksi oopperoista, konserteista ja musikaaleista. Hän on poikkeuksellisen monipuolinen taiteilija, joka viihtyy ja viihdyttää sekä suurilla estradeilla että pienissa klubeissa; häneltä luontuvat yhtä vakuuttavasti niin vaativat oopperaroolit, kirkolliset teokset, operetti- ja musikaaliroolit kuin viihde- ja rockmusiikkikin.

Hietanen valloittaa sydämiä kaikilla rintamilla; televisiossa, konserteissa, radioissa ja lehdissa. Kirkkokonserttiohjelma kulkee nimellä ”Joulun hengessä” Pentti Hietanen, Heini Hietanen, Rosa ja Iina Hietanen. Pentti Hietanen perheineen laulaa yhdessä ja erikseen.

Konsertin nimen mukaisesti ohjelmassa on tunnelmallisia joululauluja, mutta myös muita jokaisen kirkkovuoden aikaan sopivia sävelmiä. Hietaset ovat kiertäneet joulukonserteissa ympäri Suomea jo monta vuotta.

Lippuja konserttiin myyvat; lipputoimisto.fi, R-Kioski Pihtiputaalla, Kenkalaurila Viitasaarella ja LC Pihtiputaan leijonat.

Heikki Jämsén

Päätoimittaja

Puhelin 0400 741 747
Sähköposti: heikki.jamsen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta