Lukijalta Jonna Kumpulainen

Kinnulan Eevakodilla juhlittiin kesää ja kotiseutua

Viime maanantaina 20.6 Kinnulan kunnan Hoivayksikkö Eevakodissa vietettiin asukkaiden ja läheisten yhteistä kesä juhlaa. Kaikki halukkaat läheisineen pääsivät kunnan tarjoamalle bussi retkelle saarenkylälle sekä Niemenkylälle. Matkalla läheiset toimivat matkaoppaina ja kertoivat muistamiaan tarinoita Kinnulan taloista ja kotiseudusta. Pysähdyttiinpä myös Niemenkylän muistomerkillä, joka kertoo tarinaa Kinnulan ensimmäisistä asukkaista yli 300 vuoden takaa. 

Retken päätteeksi nautittiin ulkoilmasta Seppo Pekkarisen laulattaessa. Ulkona grillissä paistuivat maistuvat makkarat ja päälle juotiin lettukahvit. Ohjelmassa oli myös vastantekoa ja kukkasidontaa. Kinnulan Olkikukan Anna Vasalampi lahjoitti kukkia ja osan juhlaan osallistujat keräsivät luonnosta.

Pieni sadekuurokaan ei haitannut lämmintä tunnelmaa, joka taatusti välittyi kaikille mukana olleille. Yhden asukkaamme sanoin: “Tämmösiä ne kaikki päivät pitäis olla.”