Lukijalta (muokattu 22.9.2022) Reino Hakkarainen

Lukijalta: Anna-Liisa Hakkarainen luovutti Suomen Naivistien uuden kirjan Kinnulan kirjastoon

Kinnulan kirjastotoimenjohtaja Pirkko Kauppinen (vas.) ja taidemaalari Anna- -Liisa Hakkarainen tutkivat Suomen Naivistien uunituoretta kirjaa Kinnulan kirjastossa.

Otin kuvan tilanteessa, jossa taidemaalari Anna-Liisa Hakkarainen luovutti kirjastotoimenjohtaja Pirkko Kauppiselle Suomen Naivistien uunituoreen kirjan ”Elämän kuvaajat, maailmojen avaajat”, naivistien tarinoita sanoin ja kuvin.

Teokseen on sanoin ja kuvin tallennettu 30 suomalaista eturivin naivistitaiteilijaa. Toimittajat ovat Marja-Muusa Hämäläinen ja Laura Ortju ja kanteen on valittu Hakkaraisen työ ”My way”. Kannattaa tutustua, hyvä kattaus suomalaiseen naivistitaiteeseen, mikä elää ja voi hyvin.

Muuten vaikuttava oli Kinnulan kirjasto, valoisa, taidetta joka puolella ja kaikki tiptop. Ja innostuneita työntekijöitä, mikä tänä aikana on erinomainen asia. Käyttäkää asiantuntevaa palvelua hyväksi!