Lentopallo, Pihtipudas, Urheilu, Uutiset (muokattu 6.9.2023) Juha Kivinen

Plokin miehillä harjoituspeli lauantaina

Mieslentopalloa on tarjolla ilmaiseksi Pihtipudas-salissa ensi lauantaina 9. syyskuuta kello 11.30 alkaen.

Suomen lentopallomaajoukkueiden EM-kisat loppuivat lyhyeen, mutta ei hätää penkkiurheilija! Vieroitusoireisiin on mahdollisuus saada helpotusta, sillä Plokin ukot testaavat tuloskuntonsa harjoitusottelussa Ylivieska-Kalajoki -yhdistelmäjoukkuetta vastaan.

Plokin miehet nousivat viime kauden päätteeksi Suomen kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle ja pelin vaatimustaso on noussut huomattavasti. Tule, näe ja koe kuinka moni Pihtiputaan sivukylä ja naapuripitäjä on edustettuna kokoonpanossa ja mitä neljä harjoituskertaa viikossa on saanut aikaan.

Nähdäänköhän Tanskan pienisuurimies Kim Buchwald torjuntatyössä myös tulevalla kaudella?