onnettomuudet (muokattu 22.11.2023) Hanna Kankaanpää

Yksi kuoli liikenneonnettomuudessa Pihtiputaalla

Pihtiputaalla, Alvajärvellä, tapahtui henkilöauton ulosajo tiistaina iltapäivällä. Henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä ulos tieltä ja päätyi katolleen tien sivuun. Onnettomuudessa kuoli yksi ja loukkaantui yksi ihminen. Loukkaantunut vietiin sairaalahoitoon.

Poliisi ja pelastuslaitos saivat onnettomuudesta ilmoituksen tiistaina 21. marraskuuta hieman ennen kello kolmea iltapäivällä. Onnettomuus tapahtui Reisjärventiellä. Onnettomuuspaikka on noin seitsemäntoista kilometriä nelostieltä Reisjärven suuntaan, Jatkolanniityn kohdalla.

Paikalle lähetettiin kuusi pelastuslaitoksen yksikköä.

Sisä-Suomen poliisi tutkii onnettomuutta ja siihen johtaneita syitä ja tiedottaa asiasta tarvittaessa myöhemmin.

 

Päivitetty 22.11.2023 klo 8.27 Otsikkoa muutettu ja sisältöä tarkennettu poliisin tiedotteen pohjalta.