lukijalta Alpo-Petteri Kokkonen

Lukijalta: Markku Kananen oli kunnan ja kunnon kenttämestari

Pihtiputaalla rakennettiin 80-luvun alkuun uusi komea keskusurheilukenttä koulukeskuksen yhteyteen. Entinen kenttä luovutti tonttinsa Sopukan rakentamista varten. Uusi kenttä tarvitsi ihmisen, oikean työmiehen, joka alkaisi varustaa, kehittää ja kunnossapitää kunnan ylpeyttä, siihen aikaan vielä harvinaista Novotan vs-päällysteistä liikunta ja-kilpailukeskusta, keskusurheilukenttää. Kunnan, kuntalaisten, urheiluseurojen ja urheilua harrastavien onneksi vaativaan työhön löytyi motivoitunut oman pitäjän mies, Markku Kananen. 

Hei! Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä artikkeli on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.