Kinnulan kunnanvaltuusto valitsi torstai-illan kokouksessaan Kirsi Kellokankaan Kinnulan uudeksi kunnanjohtajaksi. Kellokangas on Kinnulan ensimmäinen naisjohtaja.

Keskustelussa esiin nousivat henkilökohtaisesti haastatellut Kirsi Kellokangas ja Sabah Samaletdin. Suljettu lippuäänestys ratkaisi Kellokankaan hyväksi kolmen äänen erolla. Kirsi Kellokangas sai yhdeksän ääntä ja Samaletdin kuusi ääntä.

Markku Toikkanen kertoi, että haastattelun yhteydessä on johtajasopimuksen luonnosta käyty yksityiskohtaisesti läpi. Alustavasti on sovittu, että kunnanjohtajan palkka on 6500 euroa kuukaudessa. Hakijalta edellytetään hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Kuuden kuukauden koeaika alkaa, kun kunnanjohtaja tosiasiallisesti ottaa viran vastaan.

Valtuusto sai reippaan keskustelun aikaiseksi siitä, valitaanko varalle ehdokas vai ei. Mikko Hämäläinen ja Juha Urpilainen kannattivat Hakkaraisen esitystä varahenkilön valinnasta. Keskustan ryhmäesitys oli, ettei varahenkilöä valita, vaan mikäli kunnanjohtajaksi valittu Kellokangas ei ottaisikaan paikkaa vastaan, aloitettaisiin kunnanjohtajan valintaprosessi puhtaalta pöydältä. Äänestystulos oli 11-4 Keskustan esityksen hyväksi, ja siten kunnanjohtajan varahenkilöä ei valittu.