Plokin nimi tulee sanoista Pihtiputaan lentopallo on kovassa iskussa, eikä se ole todellakaan katteetonta mainontaa. Päättynyt pelikausi oli Plokin 18-vuotisen historian toiseksi menestyksekkäin.

Sitä parempaan yllettiin vain tuplajättipottikaudella 2004-2005, jolloin Plokin A- ja B-tytöt voittivat Suomen mestaruuden ja C-tytöt jäivät hopealle äärimmäisen täpärästi.

Nyt Plokin A-tytöt saivat SM-hopeaa, B-tytöt olivat SM-lopputurnauksessa kuudensia ja C-tytöt lähes sensaatiomaisesti viidensiä pelottavan huonojen alkuasetelmien jälkeen.

Ploki oli Suomen toiseksi paras joukkue, kun lasketaan yhteen A-, B- ja C-tyttöjen menestystä. Vain Salon Viesti meni hieman edelle.

Ploki ja Viesti olivat myös ainoat seurat, jotka saivat joukkueensa kaikkien kolmen ikäluokan SM-finaaleihin eli kahdentoista parhaan joukkoon.

Varsinkin C-tyttöjen suoritus oli lähes käsittämätön, kun muistetaan, ettei joukkuetta meinattu saada edes kasaan viime syksynä. Loukkaantumiset harvensivat ikäryhmää niin pahasti, että aluksi sarjaan oli lähdössä vain niukin naukin avauskuusikon verran pelaajia.