Vuonna 1990 valmistunut valtion virastotalo on pantu myyntiin Pihtiputaalla Huutokaupat.com -nettisivustolla. Senaatti-kiinteistöt myy kohteen tarjousten perusteella. Tähän asti korkein tarjous on 8 000 euroa. Huutokauppa päättyy aprillipäivänä 1. huhtikuuta. Lopulliset kaupat vaativat Senaattikiinteistöjen hallituksen hyväksymisen.

Valtion virastotalossa ei ole ollut valtion virastoja enää vuosiin. Talon ylläpitokulut olivat viime vuonna noin 49 060 euroa. Kiinteistön pinta-ala on 4 470 neliömetriä, josta on vuokrattuna 131 neliömetriä. Kohteen vuokratuotto on noin 10 919 euroa vuodessa.

Rakennuksessa on kolme kerrosta ja ullakko. Ensimmäisessä kerroksessa on aula, toimisto- ja varastotiloja, pieni keittiötila, wc-tiloja, pesuhuone, sauna ja sosiaalitiloja, putkatilat, väestönsuoja, autotalli ja pieni taukotila.

Toisessa kerroksessa on aula, toimisto- ja varastotiloja, wc-tiloja ja pieni keittiötila. Kolmannessa kerroksessa on aula, käräjäsali, toimistotiloja ja teknistä tilaa. Ullakolla on IV-konehuone. Lattiamateriaalina on käytetty pääosin muovimattoa ja seinät ovat maalattuja. Rakennus on pääosin alkuperäisessä kunnossa.