Lukijalta Lukijalta

Onko arkaluonteista?

Istun tässä koneen ääressä, ja mietin tätä rakasta kotiseutua, jossa nyt asun.

Missä ovat raportit kunnan hallinnosta, jotka tehtiin ja tilattiin jostain jyväskyläläisestä firmasta? Ei ole kuulunut, tai eikö olla ehditty julkaista vai jatkuuko salailupolitiikka niin kuin on ollut? Tai pelottaako?

Minusta viranomaispäätökset ovat julkisia ja veronmaksajille kuuluvia asioita. Vai ovatko (minun mielestäni) niin arkaluontoisia, että ei uskalleta julkaista ja saattaa kuntalaisten tiedoksi ja lopettaa tälläinen sumutus ja seistä sanojensa takana niin, että kansalaisetkin tietäisivät missä mennään?

Niin ja tämä niin ihana Lossivuori, jossa palaa valot kuin laivassa. Mahtaa olla sähkö halpaa. Varmasti  ovat tiet aurattuina ja kunnossa.

Ja vielä tulee mieleen jäteasetus teknilliseltä puolelta. Kuka on antanut vallan Sammakkokankaalle, että oliko se vuonna 2015 Sammakkokangas hoitaa Kinnulan laskutuksen ja hoitaa koko konkkaronkan ja vetää välistä rahhaa?

Saarijärven firma hoitakoon omat asiansa, sillä tämä jäteasetus on vain rahastusta. Miksi ei omat kuntalaiset muka ossaa hoitaa omia asioitaan ja jätteitään?

No niin, tulihan Lestiltäkin jäteputki Kinnulanlahteen. Mahtaakohan laitos selvitä? Sanottiin, että Kinnula tarvii vettä, mutta kuntalaki sanoo selvästi, että yksikään Suomen kunta ei jää ilman vettä. Näin selvällä suomen kielellä.

Että ei muuta kuin odotellaan tarkastusraporttia täällä keskellä Suomea. Ei Vaasan piirissä eikä Kokkolan piirissä, niin kuin muutamat haaveilee, vaan täällä Keski-Suomessa.
Näin toivoo ja haaveilee

Harri Kinnulasta

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>