Urheilu (muokattu 26.4.2019) Juha Kivinen

Pislaploki luottavaisin mielin liigakarsintaan

Pislaplokin kymmenennen SM-liigakauden viimeinen runkosarjapeli oli yhtä alavireinen kuin koko kausikin. Pieksämäki Volley haki pisteet Pihtiputaalta erin 1-3 (20-25, 19-25, 25-20, 19-25).

Ottelulla ei ollut Plokille harjoituspeliä suurempaa merkitystä, sillä jo aiemmin oli selvinnyt, että seura joutuu ensimmäistä kertaa karsimaan liigapaikastaan.

Karsintasarjaan Ploki lähtee hyvillä mielin. Tasoero liigan ja ykkössarjan välillä pitäisi olla selvä, minkä totesi myös Pieksämäen valmentaja Viktor Circenko. Hän uskoi, ettei Plokilla ole karsinnassa mitään hätää.

Pislaplokin valmentaja Olli Nenonen ei ole huolissaan karsinnoista.

— Peli on ihan ok, tytöt tekevät hyvin töitä. Ja voi sen kääntää niinkinpäin, että kun Ploki on neljänä vuonna päättänyt kevään tappiopeliin, niin jos nyt yritettäisiin ottaa muutama voitto.

Puolentoista viikon päästä alkavan karsintasarjan vastus selviää ykkössarjan play off -pelien jälkeen. Liigapaikan saa otteluparissa kolmella voitolla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>