Urheilu Niina Luomala

Mystiset Mehtätyömiehet veivät voiton hankifutiksessa

Toista kertaa järjestetty hankifutisturnaus oli tälläkin kertaa menestys. Lumiseen koitokseen otti osaa kymmenen joukkuetta ja yli sata pelaajaa.

Turnauksen omaperäisimmät peliasut löytyivät joukkueelta, joka tunnettiin viime vuonna FC Honoluluna. Nyt essuihin ja pinkkeihin poliisilakkeihin sonnustautunut ryhmä sai nimen FC Hellapolliisit.

— Asut on oleellinen osa. Ja yhteinen hauskanpito, se tässä on se tärkein asia, Hellapolliisien Helena Mäntylä kertoo.

— Se tässä tapahtumassa on hienointa, että koko perhe voi osallistua. Monesta perheestä pelaa äiti, isä ja lapset.

Vartin kesto tuntui yhdelle matsille riittävältä:

— Kuntoa se vaatii. Ekassa pelissä oli tasainen lumihanki, se oli tosi tosi raskas. Meillä on onneksi neljä vaihtomiestä, muuten ei kyllä viittätoista minuuttia jaksa kentällä. Varmasti on huomenna jalat kipeät, Mäntylä naurahtaa.

Hankifutiksen järjesti Muholan Jalkapallokerho. Ilkka Paananen oli tapahtumaan tyytyväinen.

— Pari iltaa tehtiin töitä, että saatiin maalit ja kaikki paikoilleen. Sää ei voisi olla parempi: pikku pakkanen, aurinko lämmittää, eikä tuule.

Turnaus päättyi seuraavasti: 1) Mystiset Mehtätyömiehet, 2) Pesis, 3) Pontevat Lumipossut, 4) Hanki Monkeys, 5) Muhola, 6) Suventassut, 7) LYT, 8) Hiilinki-tiimi, 9) Team Koski-Vähälä, 10) FC Hellapolliisit.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>