Viihde Juha Kivinen

Pääsiäiskokot lasten suurta hupia

Pääsiäiskokkotapahtumissa on pääasiana se, että lapset viihtyvät. Ja kyllähän hauskaa piisasi, sillä lapsille oli järjestetty noitakisoja ja muutakin ohjelmaa pakastuvan illan lämmikkeeksi. Tiukasti otettaan pitävän talven kourissa kokkojen loimu tuntui erityisen mukavalta tänä pääsiäisenä.

Pääsiäiskokkoja poltetaan lankalauantaina, mutta Muhola-Seura otti varaslähdön sytyttämällä kokkonsa jo kiirastorstaina, koska seuran omistama monitoimitalo oli lauantaina varattu perhejuhlaa varten.

Serkukset Miko Kumpulainen Pihtiputaalta ja Niko Saastamoinen Viitasaaren Keitelepohjasta laskivat mäkeä monitoimitalon takarinteessä.

— Tultiin meidän mummon Aila Piispasen mökille pääsiäistä viettämään. Huomenna aiotaan mennä pilkille, pojat touhusivat.

Muholalaisilta on tulossa pitkästä aikaa kesänäytelmä Muhola-päiville. Parit harjoitukset on jo pidetty. Näyttelijöitä on saatu kokoon mukavasti toistakymmentä, mutta lisääkin mahtuu. Matleena Väisänen ohjaa harjoituksia lauantaisin puoliltapäivin Muholan koululla ja keväämmällä monitoimitalolla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>