Viihde Juha Kivinen

Rokki soi sukupolvesta toiseen Kinnulassa

Suomenselän kansalaisopiston bändikurssin vetäjä Harri Pekkarinen oli hyvällä tuulella opiston bändikatselmuksen jälkeen. Seurojentalon lavalle nousi viisi mainiota yhtyettä Kinnulasta ja kolme Lestijärveltä.

— Taas on tulossa uutta sukupolvea. Hienoa, että innostus säilyy ja perinne jatkuu Kinnulassa. Ja Lestilläkin on tosi innokasta musiikkitoimintaa, siellä on taas ensi kesänä bändileiri, Harri kertoi.

Jussi 69:iä suosikkirumpalinaan pitävä Veera Pekkarinen takoi rumpuja sydämensä kyllyydestä Haloo Helsingin ja Tik Takin biisien tahdissa. Harri oli kehunut Veeraa, että sinähän soitat kuin miehet.

— Nuorempana soitin koko yläasteen ajan ja nyt on tullut taas pari vuotta soiteltua. Tykkään nopeammasta musiikista. Joskus meinaa lähteä vähän lapasesta, mutta pienet virheet sallittakoon, Veera nauroi.

Viisi vuotta kasassa ollut Loop kuului illan konkareihin. Loop soitti Green Dayta, Paramorea sekä Jope Ruonansuun ”Enkeleitä toisillemme”, jossa oli Harri Pekkarisen hieno sovitus uusine kitarakuvioineen.

— Harri aina vähän innostuu. Ja kyllähän sitä kyllästyy helposti, jos tekee kokonaisia covereita, varsinkin rauhallisemmista biiseistä, kitaristi Arttu Piispanen tuumasi.

Loop oli kolme vuotta sitten yleisön suosikki Koululainen-lehden bändikisassa. Loopilla oli myös hiljattain mielessä yksi kilpailu, mutta siihen ei ehditty lähteä lyhyellä varoitusajalla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>