Lukijalta Lukijalta

Kinnulan kunnan yrittäjyysilmastosta

Olemme pahoillamme, jos Mauri Koivusalo otti yhteisen vuokran määrää koskeneen keskustelumme (Kotiseudun Sanomat 17.4.2013) noin. Meillä ei ole mitään tarkoitusta ajaa ketään yrittäjää pois Kinnulasta, vaan päinvastoin.

Emme ota kantaa vuosien 2008-2012 väliseltä ajalta, koska emme silloin olleet siinä asemassa. Vuokrasopimukset
tekee kunnanhallitus kunnanjohtajan esityksestä.

Kutsuimme 8.4.2013 Mauri Koivusalon keskustelutilaisuuteen. Siinä kävimme läpi LM-Mattolangan vuokrasopimuksen.LM-Mattolanka oli vuokrannut kunnalta 130 m²:n tilat keväällä 2012 tehdyllä vuokrasopimuksella. Nyt kuitenkin oli käynyt ilmi, että todellisuudessa yrityksen käyttämät tilat olivat aivan muuta eli moninkertaiset vuokrasopimuksessa mainittuun.

Emme ole olleet mukana tekemässä vuokrasopimusta, mutta kunnassa oleva virallinen sopimus ei täsmännyt todellisuuden kanssa ja 8.4.2013 pidetyssä tilaisuudessa toimme asian tiedoksi, mutta emme mitenkään painostaneet yrittäjää, vaan pyrimme pääsemään esille tulleessa asiassa yhteisymmärrykseen yrittäjän kanssa. Tilaisuudessa ei tehty mitään päätöksiä, vaan avoimesti halusimme vain keskustella tietoomme tulleesta asiasta mahdollisen uuden valmistelun pohjaksi.

Esko Pelkonen
kv:n puheenjohtaja
Manu Toikkanen
kh:n puheenjohtaja
Marja Lehtonen
vt. hallintojohtaja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>