Lukijalta Lukijalta

Kilpailuttaako seurakunta kuljetuksia?

Seurakunta on osin verovaroin toimiva yhteisö kuten kuntakin. Kunnassa kuljetukset kilpailutetaan. Seurakunnan en ole nähnyt vuosiin pyytävän kuljetuksista tarjouksia ainakaan julkisesti niinkuin kuuluisi.

Usein lehdessä näkyy, että seurakunta järjestää kuljetuksen. Miten järjestää, kysyn?

Tiedän keiteleläisen yhtiön ajavan seurakunnan kuljetuksia ainakin jonkin verran. Miten vieraan kunnan yritys on seurakunnalle tärkeämpi kuin oman kunnan yrittäjät? Pihtiputaalla on kyllä kuljetuskalustoa kaikenkokoisten ryhmien kuljetuksiin. Toiminnan pitää olla avointa myös seurakunnassa.

Kuljetusalan yrittäjä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>