Urheilu Ylläpito

Nuoruus, urheilullisuus ja tavoitteellisuus Plokin uuden liigajoukkueen vahvuuksia

 

 

Lokakuun puolivälissä käynnistyvään lentopallon SM-liigaan Plokilta lähtee kisamaan menestyksestä omien sanojensa mukaan nuori, urheilullinen ja tavoitteellinen joukkue.

Muutosta on tapahtunut viime vuoteen verrattuna. Nimi on vaihtunut Liiga-Ploki Pihtiputaaksi, ja puikoissa on uusi valmentaja. Lisäksi mukana on uusia pelaajia.
Kesäkuun alusta Pihtiputaalla töitä tehnyt valmentaja Teemu Oksanen katsoo tulevaan luottavaisin mielin, vaikka vaihtuvuus on iso edellisvuoteen verrattuna ja osa pelaajista on ollut paikkakunnalla vasta parin viikon ajan.

— Yhteispeliä täytyy treenata, sillä toistoja ei ole ehtinyt vielä olla kovin paljon. Vielä emme ole valmiita, mutta joukkue näyttää siltä, miltä sen haluankin näyttävän.

Joukkueen tavoitteena on pääsy play-offeihin eli kuuden parhaan joukkoon. Oksanen näkee joukkueen työskentelyn kantavan hedelmää viimeistään seuraavana vuonna.

— Pelaajat ovat sitoutuneita ja motivoituneita. Tämä ensimmäinen vuosi on nyt lähinnä yhteen hitsautumista ja asemien hakua. Uskon, että jos onnistumme pitämään porukan kasassa, voimme seuraavalla kaudella taistella jostain isosta. Itse ainakin olen sitoutunut tähän tehtävään, Oksanen vakuuttaa.

Ennen liigakauden alkua pelataan harjoituspelejä joka toinen viikonloppu.

— Viime vuoteen verrattuna meillä on vähemmän harjoituspelejä, jotta pelaajat ehtivät myös levätä ennen varsinaisen koitoksen alkua.

Oksanen kehuu olosuhteita, jotka joukkueella Pihtiputaalla on.

— Kunta on antanut meille kaiken, mitä olemme pyytäneet. Nyt tämä on enää meistä kiinni.

Joukkueen uudet amerikkalaisvahvistukset Kasey Heckelman ja Taylor Bruns ovat ehtineet asua Pihtiputaalla vasta muutaman viikon ajan.

— Pieni paikkahan tämä on, mutta ihmiset ovat olleet ystävällisiä ja ottaneet meidät hyvin vastaan, Heckelman ja Bruns kehuvat. He ovat vanhoja tuttuja lentopallopiireistä kotiseudultaan.

— Joukkueen tytöt ovat ihania ja olemme pääässeet hyvin porukkaan mukaan. Mutta on helpompaa kun on myös joku tuttu täällä, Bruns sanoo.

Teemu Oksanen kertoo pihtiputaalaista lentopalloyleisöä pidettävän yhtenä maan parhaista.

— Odotan innolla, mitä kausi siinäkin mielessä tuo tullessaan!

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>