Urheilu Juha Kivinen

Pihtiputaan dementia-kiekkoilu riitti Kinnulan kaatoon kiekkoklassikossa

— Kaks maalia ihan tuomarin lahjomana!

Kiukkuinen naisääni hihkaisi Kinnulan koulukeskuksen parkkipaikalla, kun Kinnulan ja Pihtiputaan kiekkoklassikon yleisö teki lähtöä kotiin. Pihtiputaalaiset olivat juuri voittaneet 4-2.

Siinä eivät auttaneet edes Kinnulan omat tuomarit Ari Urpilainen ja Ossi Väisänen. Naisen tuhahduksesta päätellen kävi päinvastoin.

Pihtiputaan pukukopissa oli sen sijaan ilo ylimmillään. Dementia-kiekon miehiksi itseään kutsuneet pelaajat tuumasivat, että taktiikkana oli kilpikonnapuolustus, jossa vastustaja väsytetään omalla puolustusalueella.

Pihtiputaan maalivahti Sami Nieminen oli illan sankari, sen verran rajusti Kinnula painosti viimeisen erän ajan. Se riitti kuitenkin vain yhteen kavennusmaaliin.

Puttaalaisten maalintekijöinä olivat Janne Närhi kahdesti sekä Jari Marttinen ja Sami Strandman. Kinnulalaisista osuivat Johan Lindholm ja Olli Pekkarinen.

Pihtipudas vei koko päivän kestäneen kiekkoklassikon nimiinsä otteluin 2-1. 5-9 -vuotiaiden ottelussa Pihtipudas oli parempi maalein 2-1. Pihtiputaan maalit tekivät Elias Kumpulainen ja Aapo Siekkinen. Kinnulan maalintekijänä oli Tuomas Hämäläinen.

Kinnula pani vuorostaan tuulemaan 3-4 -luokkalaisten ja vanhempien sekä yläasteketjun ottelussa. Lopputulos oli Kinnulalle 7-4.

Kinnulan Jere Lindholm ja Juuso Lindholm tekivät kaksi maalia mieheen ja Onni Mäntylä, Aleksi Pigg sekä Topi Rauhala yhden. Pihtiputaalaisista maalin makuun pääsivät Aapo Varis kahdesti sekä Akusti Toivonen ja Samuel Aho.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>