Viihde Aapo Siippainen

Melodies-kuoro sai lainaan kaksi tanssijaa

Pihtiputaalainen Viihdelaulajat Melodies pitää naistenpäivänä 8.3. konsertin työväentalolla.

Kaksi ja puoli vuotta toiminut kuoro jatkaa Pihtiputaan Naislaulajat ry:n vuosikymmenten mittaista perinnettä. Kansalaisopiston alle perustettu Melodies on sekakuoro, mutta toistaiseksi mukaan on rohjennut vain naisia. Kuoroa perustamassa ollut Pirjo Järvelin sanoo, että Pihtiputaan Naislaulajiin verrattuna Melodies on viihteellisempi.

— Haluamme laulaa kepeämpiä lauluja. Ehkä vähän iskelmätyyppistä.Ensimmäisenä vuotena Melodies esitti lauluja elokuvateemalla. Nyt vuorossa on rakkaus, josta syntyi tarinallinen konsertti naistenpäiväksi.

— ­Melodies Rakkaudella -konsertin tarina kertoo naisesta, jonka parisuhde on aluksi hyvää ja seesteistä. Sen jälkeen tulee lauluja, jotka kertovat surusta, erosta, murheesta ja kaipauksesta. Lopussa suunta kääntyy taas ylöspäin.

Konsertissa kuullaan lähes kaksikymmentä laulua ja sikermää, kuten Tango ruohikolla, Kerrasta poikki, Särkyneen toiveen katu ja Puhu hiljaa rakkaudesta.
Miia Hiironen on luonut esitykseen koreografian, jota Sanna Vartiainen ja Jari Rauhala tanssivat

— Myös laulajat ilmentävät laulujen sanomaa esiintymällä vapautuneesti ja pienillä eleillä, Järvelin kertoo.

Kuoroa johtaa Miia Kuusela. Haitaria ja koskettimia soittaa Hannu Viitala. Rummuilla tahtia antaa Veli-Matti Pylkkö.

Työväentalolla 8.3. kello 14 alkavan naistenpäivän ohjelmaan kuuluu konsertin lisäksi myös kevätmuotia ja kosmetiikkaesittelyä. Illalla kello 19 alkaen työväentalolla pidetään naistenpäiväntanssit ja livekaraoke. Melodies Rakkaudella -konsertti järjestetään 16.3. myös Viitasaarella.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>