Urheilu Aapo Siippainen

Viitasaarella arvostetaan Pihtiputaan keilaajia

Viitasaarelaiset saivat viime torstaina hyvää viihdettä, kun pihtiputaalaiset keilajoukkueet laittoivat parastaan.

Keilahalliin oli saapunut kymmeniä pihtiputaalaisia ja viitasaarelaisia jännittämään puulaakisarjan otteluita, joista yksi oli LC Bowlingin ja Pihtin välinen Pihtiputaan paikalliskamppailu. Yleisössä kiiteltiin pihtiputaalaisten joukkueiden tasaisuutta, joka takaa jännityksen.

Jännitys oli huipussaan ensimmäisen sarjan ajan, jonka Pihti voitti niukasti 462-458. Sen jälkeen pienoisena ennakkosuosikkina kisaan lähtenyt LC Bowling meni menojaan. Pisteet jaettiin LC:n hyväksi 6-2.

Pihtiputaalaiset ovat keilanneet Viitasaarella kolmen vuoden ajan. Alkuaikoina pihtiputaalaisten ja viitasaarelaisten välillä käytiin paikkakuntien välinen mestaruusottelu. Puulaakikeilailun organisaattori Veikko Pyysalo toivoo, että perinne elvytettäisiin jälleen henkiin.
Paikallispelin voitollaan LC Bowling nousi sarjassa kahdeksanneksi ja tarrasi paikkaan pudotuspeleistä, kun sarjassa on jäljellä vielä kolme ottelua.

Puulaakisarjassa pelaa myös kolmas pihtiputaalainen joukkue, naisten muodostama PP Pimut. Seuraava paikallispeli Viitasaarella nähdään 23. maaliskuuta kun vastakkain ovat LC Bowling ja Pimut.

Katso tästä tämän hetken sarjatilanne!

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>