Urheilu Juha Kivinen

Kinnulan pesis nousee pikkujunnujen avulla

Kinnulan Kimmojen pesäpallojaoston sihteeri Johanna Pehkonen sai iloita jaoston järjestämässä vanhempainillassa siitä, että nyt on saatu koottua niin paljon nuorimpien ikäluokkien pelaajia, että heitä voidaan peluuttaa sarjapeleissä.

E-tytöt pelaavat omassa sarjassaan ja G-F-juniorit omassaan, joka on jaettu kahteen eri koriin.

E-tyttöjen ensimmäinen kotiottelu pelataan ensi viikon torstaina Haapajärveä vastaan. G-F-juniorit aloittavat vasta kuukauden päästä. Ensimmäinen kotipeli on 11. kesäkuuta, jolloin vieraaksi saapuu Nivala.

Kimmoilla on ollut viime vuosina pulaa junioreista, eikä läheskään kaikkiin ikäluokkiin ole saatu sarjapelejä aikaiseksi.

Nyt puuttuu vuorostaan D-ikäisiä, ja C-tyttöjäkin Kimmoilla on niin vähän, että Reisjärven Pilkkeen kanssa tehdään tällä kaudella yhteistyötä kinnulalaisten tyttöjen peluuttamiseksi.

Kinnulasta pelaavat Pilkkeen paidassa C-tyttöjen SM-sarjaa Vilma Hirvinen, Elina Karisto, Essi Pekkarinen, Tuuli Pekkarinen ja Venla Urpilainen.

Kimmojen miesten ja naisten joukkueet jatkavat pelejä Keski-Pohjanmaan maakuntasarjassa. Miesten vetäjinä ovat Lasse Kröger ja Jussi Toikkanen ja naisten puolella Johanna Pehkonen ja Timo Pekkarinen.

Jussi Toikkanen tuumasi, ettei sarjassa ole sen kummempia nousutavoitteita, kunhan tarjotaan vähän hupia kylälle.

— Osa porukasta kulkee taas vähän kauempaa. Miehissä on noin viisitoista nimeä, mutta peleihin saadaan kerralla varmaan noin kymmenen. Naisten puolella on ehkä parempi tilanne.

Naisten ensimmäinen kotiottelu pelataan ensi viikon torstaina Haapajärven kakkosjoukkuetta vastaan. Miehet avaavat kautensa seuraavana päivänä perjantaina kotona Sieviä vastaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>