Urheilu Aapo Siippainen

Erkki Nikkilä treenasi itsensä huippukuntoon

Kinnulan Kimmojen pihtiputaalainen Erkki Nikkilä oli viime perjantain Kimmot-Sievi -ottelun jälkeen erityisen tyytyväinen omaan ja joukkueensa peli-ilmeeseen.

Kimmot voitti maakuntasarjan kotiavauksen 2-0 (17-2, 13-2).

Nikkilälle nappasi ulkopelissä tärkeitä kiinniottoja ja teki sisäpelissä tehot 2+1.

­­— Olen harjoitellut talven aikana enemmän ja monipuolisemmin kuin moneen vuoteen, hän kertoi hyvän olon salaisuuden.

Kolme kautta maakuntasarjaa pelannut Nikkilä sanoo, että kova harjoittelu on ainoa tapa pysyä parikymmentä vuotta nuorempien pelaajien vauhdissa.

­­— Kun on hyvä kunto, niin on mukava lähteä kauteen. Nuorempien kanssa pelaaminen pitää olon virkeänä, aktiiviuransa yli kymmenen vuotta sitten päättänyt Nikkilä sanoi.

Mies uskoi pystyvänsä pelaamaan jokaisessa tämän kauden yhdeksässä pelissä.

­— Viime kesänä taisi jäädä vain yksi peli väliin.

Harjoittelu Kimmoissa vaatii kovaa itsekuria ja motivaatiota, koska yhteisiä lajitreenejä järjestetään pelaajien pitkien välimatkojen vuoksi vähemmän.

­— Kinnulassa taitaa asua vain neljästä viiteen miestä. Kukin harjoittelee omalla tahollaan. Olen treenannut pelaamalla tennistä, käynyt kuntosalilla ja lenkkeillyt. Monipuolisuus on tärkeää.

Myös Kimmojen naisjoukkue aloitti maakuntasarjan voitolla. 2-1 (7-3, 5-6, 4-2) -tulokseen päättynyt ottelu oli huomattavasti tiukempi kuin miehillä. Haapajärvi kaatui vasta supervuorossa.

Naisilla on huomenna torstaina kotipeli Ylivieskaa vastaan.Miehet kohtaavat 7.6. vieraissa Nivalan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>