Urheilu Ylläpito

Kimmot täpärästi voittoon helteisessä kotipelissä

Viime perjantaina ei ollut kylmä, kun Kinnulassa pelattiin miesten maakuntasarjaa. Tämän kauden viimeisessä kotipelissä Kimmot sai vastaansa Reisjärven.

Ensimmäinen jakso oli Kimmojen juhlaa. Toisessa Reisjärvi kiri ja otti jakson omiin nimiinsä. Supervuoro ratkaisi, ja Kimmot voittivat sen kolmella juoksulla Reisjärven jäädessä nollille. Peli päättyi lukemin 2-1 (9-3, 8-11, 3-0).

Joukkueen nuorin pelaaja on 15-vuotias Juho Jauhiainen.

— Pelaan jalkapalloa ja pesäpalloa. Aika paljon tulee liikuttua aina. Olen ollut useammissa peleissä mukana, joten miesten kanssa pelaamiseen on jo tottunut, Jauhainen kertoi.

Kapteeni Lasse Krögerin mukaan keli teki tepposia.

— Palloa oli välillä erittäin hankala nähdä, joten vastustaja sai helppoja juoksuja.

Lauanataina Kinnulan miehet matkasivat Ylivieskaan. Siellä tulos oli selkeämpi, sillä Kimmot julistettiin voittoon kahden jakson jälkeen tuloksin 3-11, 4-5.

— Kahden pelipäivän putki tällä säällä on hyvin hapottava. Vanhemmat miehet joutuivat jäämään pois perjantain pelistä. Osa heistä oli kuitenkin lauantaina pelissä mukana. Haastavaa tämä on nuoremmillekin, sillä juoksumatkaa kertyy ja päällä pitää olla kunnon vaatetus.

Runkosarjan peleistä on jäljellä enää tämän viikon peli Kannuksessa.

— Sen jälkeen joudumme auttamattomasti nousukarsintaan. Käymme pelaamassa pelin läpi.

Halua sarjanousuun ei ole, sillä pelaajat asuvat eri paikkakunnilla, suurin osa Kinnulan lisäksi Jyväskylässä. Koko joukkue ei pääse juuri koskaan harjoittelemaan yhdessä.

— Suomensarja vaatisi niin paljon enemmän. Me haluamme pitää tämän harrastuksena, Kröger sanoi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>