Urheilu Juha Kivinen

Kimmot jyrää, vaikka seura ei aiokaan suomensarjaan

Kinnulan Kimmojen miesten pesäpallojoukkue on erikoisessa tilanteessa. Kimmot rökitti juuri viikonloppuna Kannuksen Uran kolmosjoukkueen kahdesti rumin lukemin maakuntasarjan Keski-Pohjanmaan loppuotteluissa, joten nousu suomensarjaan olisi enää yhden karsintaparin takana.

Kimmojen pesäpallojaoston puheenjohtaja ja miesten kapteeni Lasse Kröger arvelee kuitenkin, että nousumahdollisuus jätettäisiin käyttämättä, jos sellainen tulisi.

— Haluttiin pelata hyvät pelit, mutta todennäköisesti ei nousta suomensarjaan. Meillä ei ole tällä hetkellä yhtään juniorijoukkuetta ja Jyväskylän pojat pitäisi saada muuttamaan Kinnulaan, Kröger naurahtaa.

Maakuntasarjaankin on jouduttu haalimaan Kinnulasta pois muuttaneita pelaajia pitkin pitäjiä.

— Ringissä on käynyt parikymmentä ukkoa, mutta koko ajan on joka pelissä ollut 4-5 miestä, muut ovat vaihtuneet. 7-8 kaveria asuu Jyväskylässä, yksi Kokkolassa ja yksi Viitasaarella.

— Positiivisella asenteella lähdettiin kauteen. Toikkasen Jussi sanoi, että käykö, että pelataan kaksi peliä karsinnoissa, kun Kinnula on niissä kuitenkin. Hieman siellä porukka naurahti. Ei meillä tavoitetta kahden sakkiin ollut, mutta tavoitteena oli voittaa kaikki pelit, Kröger veistelee.

Kausi meni jokseenkin odotetusti. Kimmot hävisi vain Kannuksen kakkos- ja kolmosjoukkueille, yksi piste lipsahti Reisjärvelle, mutta muut voitettiin.

Kannuksen kolmosjoukkueesta puuttui loppuotteluista pari miestä, mutta pelit olivat silti yllättävän yksipuolista Kimmojen näytöstä. Kotiottelu päättyi Kimmoille 2-0 (5-0, 18-5) ja vieraspeli 0-2 (1-9, 2-4).

Kimmoilla olisi vielä yksi karsinta ilmeisesti Kempelettä tai Oulua vastaan. Lasse Krögerin mukaan nekin ottelut saatetaan pelata, vaikka niissä voisi olla jo luovutusmahdollisuus, jos jompi kumpi ei halua nousta suomensarjaan.

— Mukavaahan näitä on toisaalta pelatakin, Kröger tuumaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>