Urheilu Heikki Jämsén

Midnight Hour ikäistensä toiseksi nopein

Veijo Kumpulaisen kasvatti Midnight Hour sai loistavan lähdön maan parhaiden kolmevuotiaiden lämminveristen kisassa Oulussa ja oli maalissa toisena.

Santtu Raitalan ohjastama ruuna ampaisi lähtöauton takaa kärkeen ja johti joukkoa takasuoralle asti.
Suoran alussa Mika Forss paineli ennakkosuosikilla ja kaikki seitsemän starttiaan voittaneella El Catwalkilla kakkosrataa ohi ja lähdön voittoon.

Tukea hän sai tallikavereiltaan, jotka pitivät Santun ja Midnight Hourin pussissa. Kaksikolle jäi kiritilaa vasta takasuoralla, mutta matka loppui kesken.

Veijo Kumpulainen vastasi maanantaiaamuna puhelimeen harjoitusradaltaan Midnight Hourin rattailta.

— Ei voi olla enempi tyytyväinen, kun täältä harrastelijatallista pystyy ajamaan tasapäisesti Suomen parhaita vastaan.

— Jos Santtu olisi päässyt pussista yhtään aikaisemmin, olisi voinut tapahtua vaikka mitä. Mutta hyvä on sekin että oltiin kakkosia, tänään hevosensa Kriteriumin karsintoihin Tampereelle ilmoittava Veijo Kumpulainen kertoi.

Ilos Oy:lle Express-menestys oli jo toinen. Vekan kasvatti Victory Lane ravasi vuonna 2010 kakkoseksi. Ruuna juoksi Oulussa, mutta ei päässyt palkinnoille.

Äimäraution rata suosi toistakin pihtiputaalaisvaljakkoa. Antti Ojanperän ohjastama ja Leino J. & Team Ojanperä & Vallo J. -tallin omistama Sahara Snow White urakoi kärjessä lähdöstä maalisuoralle, mutta hävisi Cancellaralle tiukan kiritaistelun.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>