Urheilu Aapo Siippainen

Voitto vilahti silmien edestä

LiigaPloki oli lauantaina ottelupallon päässä kolmesta Mestaruusliigan sarjapisteestä.

Valitettavasti sarjanousija Huittisten LP-Vampula oli ratkaisupalloissa parempi ja voitti pelin 2-3 (21-25,25-18,25-18,26-28,13-15).

Dramaattisia pisteputkia tarjonnut ottelu oli viihdyttävää ja jännittävää lentopalloa. Ilon ja kauhun hetket vaihtelivat kuin vuoristoradassa.Viimeinen putous ei kuitenkaan naurattanut pihtiputaalaisia.

— Peli ailahteli erittäin paljon. Ei se ollut kummaltakaan joukkueelta hyvää, sanoi LiigaPlokin valmentaja Teemu Oksanen.

Tappion ja epätasaisen pelin syyksi Oksanen tarjosi hätäisiä harjoituksia. Joukkue ennätti treenata pelikokoonpanolla vain muutaman kerran, koska libero Iida Eskonmaa sairastui kuumeeseen. Tilalle hälytettiin yleispelaaja Heta Rissanen.

­— Heta oli henkisesti vahva, vaikka numerot (-10) olivat rumat. Toisena vaihtoehtona liberoksi oli Emilia Nyström, mutta joukkueen kanssa mietimme, että näin voimme pelata pienimmillä muutoksilla.

Valmentaja oli pettynyt Plokin vastaanottopeliin. Hän tietää, että joukkue pystyy parempaan torjuntaan.

­— Kun maltamme torjua, olemme hyvä torjuntajoukkue. Viimeiseen erään ei tainnut tulla yhtään torjuntapistettä.

LiigaPlokin onnistujiin kuuluivat palloja tehokkaasti tappanut Mercy Moim (19/+6) ja syötöissä ja torjunnoissa erinomaisesti onnistunut Anni Sorvoja (17/+15).

Sorvoja aloitti toisen erän tappavasti ja vei viidellä ässällä kotijoukkueen 7-0 karkumatkalle.

Pelin jälkeen Sorvoja mietti, onko koskaan tehnyt yhdessä ottelussa seitsemää ässää.

­— Oma pelimme kulki silloin kun syöttö oli kova. Meillä oli mahdollisuudet saada ottelusta kolme pistettä, Sorvoja sanoi.

­— Ratkaisuhetkillä vastustajan parhaat pelaajat olivat parempia kuin meidän parhaat, valmentaja summasi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>