Lukijalta Lukijalta

Kiitos keikkalääkärille

Otsikko voi vaikuttaa uskomattomalta, mutta Pihtiputaalla olemme saaneet olla onnekkaita.

Meitä on usean vuoden ajan hoitanut lääkäri Teemu Takalo. Nyt tietoon on tullut työsuhteen päättyminen, joka sopimusteknisten kiemuroiden takia ei kohdistu vain henkilöön nimeltä Teemu Takalo.

Mielestäni suurin kärsivä on jälleen potilas, jonka hoitosuhde on muotoutunut luottamukseen ja pitkään hoitosuhteeseen potilaan kokonaisvointiin paneutuvaan lääkäriin.

Tietysti Takalo myös persoonana jakaa mielipiteitä, mutta ammattitaitoa se ei poista. Onhan meillä kotimaassa Lauerma, Kiminkinen ja meidän Risto, persoonia kaikki tyynni, ammattinsa osaavia sellaisia.

Jos oma ensi kohtaamiseni Takalon vastaanotolla olisi jäänyt päällimmäiseksi muistiin, niin en nyt kirjoittaisi tätä. Mutta hoitosuhteen jatkuminen näihin päiviin saakka ja saamani erinomainen hoito saavat kirjoittamaan.
Meidän perhe-ja tuttava piirissä olemme kiitollisia Teemu Takalon lääkärinpalveluihin.

Tästä syystä haluan ”korvamerkitä” maksamani kuntaveron ja osuuteni valtiosuuksista perusturvalautakunnalle, joka keksisi keinon millä saisimme pidettyä hyvän lääkärin kunnassa.

Siis lyhyesti. Kiitos Teemu Takalolle tekemästäsi työstä pihtiputaalaisten terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Hyvien
terveyspalvelujen
puolesta

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>