Lukijalta Lukijalta

Pihtiputaan terveyskeskuksen lääkäripalveluista

Kotiseudun Sanomien palstoilla on käyty keskustelua lääkäri Teemu Takalon irtisanomisesta ja perusturvalautakunnan pyynnöstä haluan oikaista muutamia asioita.

Teemu Takalo on ollut hyvin pidetty ja arvostettu lääkäri, jonka työpanosta olemme ostaneet Attendo Terveyspalvelut Oy:ltä.

Takalon työnantaja on siis ollut mm. lääkäripalveluja tuottava yritys, eikä näin ollen Pihtiputaan kunta tai Viitasaaren kaupunki.

Syksyllä 2014 tuli ajankohtaiseksi lääkäripalvelujen ostopalveluiden tarkasteleminen uudelleen. Perusturvalautakunta on päätöksissään 24.9.2014 (§ 97) ja 19.11.2014 (§ 126) päättänyt lähipäivystyksen järjestämisestä vuoden 2015 alusta.

Tässä yhteydessä kilpailutettiin myös lääkärien ostopalvelu uudelleen ja kilpailutuksen voitti Attendo Terveyspalvelut Oy.

Tarjosimme Takalolle mahdollisuutta jäädä lääkärin virkaan Wiitaunioniin, mutta hän päätti jäädä nykyisen työnantajansa palvelukseen, joka on hänelle osoittanut nyt uuden työpisteen.

Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä siihen, että Pihtiputaan terveyskeskuksen lääkäritilanne on tällä hetkellä vakiintunut ja meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Marja Laurila
vt. perusturvan
toimialajohtaja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>