Urheilu Heikki Jämsén

LiigaPloki hakee kampanjalla tukea tiukentuneen taloutensa kohentamiseksi

Pihtiputaalla on pelattu lentopalloa naisten pääsarjatasolla yhtäjaksoisesti vuodesta 2003. Toiminta on ollut mahdollista hyvien yhteistyökumppaneiden, runsaan yleisön ja asialleen omistautuneen vapaaehtoisen talkooväen ansiosta.

Otteluilla on ollut suuri merkitys seutukunnan viihtyvyydelle. Kahdentoista vuoden aikana otteluita on käynyt seuraamassa liki 60 000 katsojaa.

— Vaikka jokaiselle kaudelle on saatu uusia yrityksiä yhteistyökumppaneiksi, talouden lama on tehnyt toiminnan vuosi vuodelta haastavammaksi, LiigaPlokin puheenjohtaja Raimo Pärnänen sanoo.

— Sopimusten ja sitä kautta sisään tulevan sponsorirahan kokonaismäärä on vuosien kuluessa pienentynyt. Kun pakolliset kulut ovat kasvaneet jatkuvasti, yhtälö on käynyt entistä vaikeammin hallittavaksi.

Seuran taloutta on vuosien varrella hoidettu tarkasti ja seura on selviytynyt aina jollakin tavalla kaudesta toiseen.

Kolmena viime kautena LiigaPloki on jäänyt mitalipelien ulkopuolelle. Tämä on lisännyt talousahdinkoa.

— Tuottavimmat ottelutapahtumat ovat jääneet toteutumatta ja tuloja on jäänyt saamatta. Päättyneen kauden laskuja on jouduttu maksamaan edellisinä vuosina jo seuraavan kauden yhteistyösopimuksista.

— Ongelma on kertautunut ja aiheuttanut sen, että ellemme saa kasaan noin 30 000-40 000 euron ylimääräistä rahoitusta, on mahdollista, että seuraavaa liigakautta ei tule.

Kauden läpivieminen vaatii rahaa 170 000 euroa. Ennen kuin yhtään palloa on lyöty virallisissa peleissä lattiaan, rahaa on kulunut jo kymmeniä tuhansia. Liigan sarjamaksut, erotuomarikorvaukset, kansainväliset ja kotimaiset siirtomaksut, lisenssit ja vakuutukset vievät budjetista suuren osan.

— Tämän kauden TV-sopimus aiheutti viiden tuhannen euron lisäkulun.

— Tavoitteemme on, että pystymme jatkossakin tarjoamaan lentopalloviihdettä Pihtiputaalla. Siihen tarvitsemme yksityisiltä ihmisiltä ja yrityksiltä taloudellista apua.
LiigaPlokin taloustalkoisiin voi osallistua seuran tilin FI66 5345 0820 0213 95 kautta seuraavilla tavoilla.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100 euroa (yksityiset) viesti viestikohtaan KJM.

Ainaisjäsenmaksu 200 euroa (yksityiset) viesti AJM.

Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200 euroa (yritykset) viesti YJM.

Lahjoitus, joku muu summa, viesti LAHJOITUS.

— Toki suuremmatkin lahjoitukset ovat tervetulleita, sillä nyt on tosi kysymyksessä.

LiigaPloki järjestää talouden parantamiseksi 25.4. huutokaupan, johon otetaan vastaan myytävää tavaraa. Tavaralahjoituksia voi tarjota 040-5487522 Arto Ihalainen, 0400-387135, Seppo Vainio, 0400-422296 Jukka Kananen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>