Urheilu Juha Kivinen

Olli Nenonen palaa Plokin päävalmentajaksi

Olli Nenonen (53) aloittaa kolmannen kerran naisten lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Pihtiputaan LiigaPlokin päävalmentajana. Ensimmäisellä kausilla 2003-2006 Nenonen oli valmentamassa muun muassa SM-pronssia voittanutta Plokin joukkuetta.

Edellisen kerran Nenonen tuli pelastamaan Pislaplokia putoamasta liigasta kevätkaudella 2013. Nyt hän osallistuu lentopallotalkoisiin valmentamalla tiukassa taloudellisessa tilanteessa olevaa LiigaPlokia tavoittena lentopallohuuman jatkuminen Pihtiputaalla.

Olli Nenosen peli-ja valmentajaura on pitkä ja menestyksekäs. Hän on pelannut 425 peliä lentopallon pääsarjassa (Pieksämäki Volley, Varkauden Tarmo ja Keski-Savon Pateri) voittaen muun muassa kaksi SM-kultaa, kolme Suomen Cupia. Maajoukkueessa Nenonen pelasti 115 A-maaottelua. Hänellä on takana on myös MM-kisat 1982 sekä EM-kisat 1981 ja 1983.

Hirvensalmelta syntyisin oleva Olli Nenonen tunnettin erityisesti vahvasta vastaanottopelistä ja nopeasta iskukädestä. Hän on voittanut SM-mitalin pelaajana tai valmentajana jo viidellä eri vuosikymmellä.

Viimeiset viisi vuotta Nenonen on toiminut menestyksellisesti Pihtiputaan lukion lentopallolinjan päävalmentajana sekä samalla Pihtiputaan Plokin juniorivalmentajana. Sitä ennen hän valmensi HPK:n (Vanajan RC) Suomen Cupin mestariksi 2007. Kaudella 2001-2002 Nenonen valmensi Ruotsissa Vallentunassa, jossa hän voitti hopeaa.

Olli Nenonen tuo päävalmentajana joukkueeseen vahvan kokemuksensa ja pelinäkemyksensä. Liiga-Plokin joukkueen tavoitteena on pelata vahvuuksillaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>