Päästä vedettyä Heikki Jämsén

Teuvo, suoraansanojien kuningas

Pihtiputaan ja Viitasaaren suhde on vähän kuin Viron ja Suomen.

Viitasaarella on totuttu katsomaan pienempää pohjoista naapuria ehkä ihan pikkuisen nenänvartta pitkin ja näyttämään sopivassa tilanteessa, että Viitasaari on jotain. Kulttuurikaupunki sentään, vaikka idyllinen ja niin maaseutumaisen kirkonkylämäinen.

Ehkä lievää alemmuudentunnetta poteville pihtiputaalaisille tekee hyvää havaita, että joillakin viitasaarelaisilla on nenänpäässään kiusallisesti punoittava näppy.

Jaa mikä?

Toiselle kansanedustajakaudelle isolla äänimäärällä päässyt perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen.

Änkyräkännissä vaalivoittoaan juhlineen Hakkaraisen kotisivuilta avautuu maailma, jota moni kulttuurikuplassa elävä viitasaarelainen ei halua kohdata.

Hakkarainen kuvailee internetissä olevansa suoraviivainen kansanmies, joka sanoo, mitä muut vain ajattelevat, mutta eivät uskalla sanoa ääneen.
Siinä on Hakkaraisen mielestä syy, miksi hänenlaistaan tarvitaan eduskunnassa. Yli viisi ja puolituhatta Hakkaraisen äänestäjää on ilmeisesti samaa mieltä.

Hakkarainen on linkittänyt sivuilleen iltapäivälehtien lööppeihin nousseita lausuntojaan.
”Minäkin voisin lähteävankilaan” -lohkaisussa hän irvailee suomalaisille vankilaoloille ja pitää niitä lepokoteina, joissa voi viettää aikaa lomailemalla puntteja nostellen ja syömällä hyvin.

”Kehitysapu lihottaa poppaukkoja” -otsikon alla Hakkarainen ehdottaa kehitysapu- ja maahanmuuton rahoituksen lopettamista siksi aikaa, että maan talous saadaan kuntoon.

Yhdessä perussuomalaisen europarlamentaarikon Jussi Halla-ahon kanssa Hakkarainen arvostelee ”Pelko on hiipinyt housuihin” -otsikon alla eduskunnan pääsihteerin Seppo Tiitisen päätöstä kieltää eduskunnan tiloihin suunniteltu keskustelutilaisuus, jonka pääesiintyjäksi oli kutsuttu ruotsalainen pilapiirtäjä Lars Vilks. Hänen Muhammad- kuvistaan maksettiin Tanskassa kallis hinta.

Ammattitaidolla tuotteistetun Teuvo Hakkaraisen sivuilta löytyy myös youtube-videoita, joilla pelotellaan maahanmuutolla erityisesti islamilaisista maista.

Teuvo Hakkarainen on sanonut asioita suoraan ja kävellyt sen verran mutkille, että Matti Vaskilammesta, uudesta musiikista ja Humanismin kädestä tunnettu Viitasaari tunnetaan nyt Hakkaraisesta.

Harmi. Vanha Viitasaari tuntui mukavammalta paikalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>