Lukijalta Lukijalta

Miten suhtautua turvapaikanhakijoihin?

Olen kauhulla katsonut kuinka hirveällä tavalla tänne tuleviin ihmisiin suhtaudutaan.

Kun he ovat tulleet maahan on jo myöhäistä taistella (ainakaan nurjalla suhtautumisella) ihmisvirtaa vastaan. Siinä vaiheessa ainoa oikea tapa on osoittaa heille välittämistä ja siten pyrkiä voittamaan heidät osaksi suomalaista yhteiskuntaa.

Eri asia on mitkä ovat toimenpiteet ja kuinka kriisiin suhtaudutaan ennen heidän tänne asti tulemistaan. Tärkeämpää on mikä on oikea tapa puuttua ongelmaan jo tarpeeksi aikaisessa vaiheessa. Tässä päättäjämme ja EU-päättäjät tarvitsevat viisautta.

Agressiivinen käyttäytyminen heitä kohtaan on samassa linjassa kristittyjen ristiretkien kanssa ja saa helposti aikaan katkeruutta ja vihaa.

Ehkä kaikki tänne tulevat eivät ole todellisesti avun tarpeessa, mutta viha saa helposti aikaan katkeruutta aitojenkin avuntarvitsijoiden keskuudessa.
Hävettää!

Kristityn nimeä kantavilla on etuoikeus ja velvollisuus osoittaa tänne tulevia kohtaan rakkautta ja välittämistä. Onneksi niitäkin löytyy, jotka näin toimivat

Jarkko Muhonen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>