Lukijalta Lukijalta

Väkivallattomat mielenosoitukset ovat laillisia

Suomessa on ollut mielenosoituksia, joissa ihmiset ovat vastustaneet pakolaisten tuloa ja ovat käyttäytyneet väärin. Mutta silti tämä on pieni ongelma verrattuna siihen, mitä tapahtuu niissä maissa, joista pakolaiset tulevat.

Mikäli aggressiivisuudesta halutaan puhua, sen näkee varsin hyvin näiden omissa maissa. Tällä hetkellä maailmassa on vain harvoja muslimimaita, jossa on rauha.

Toiseksi kaikissa näissä maissa, joista ns. pakolaiset tulevat, tapetaan kristittyjä viikoittain, eikä heidän kohtalostaan kukaan puhu tai huolestu.

Tuore esimerkki edellisestä on isisin nousu. Syyriassa, yhden katolisen kirkon johtajan, John Newtonin Christian Post lehdelle kertoman mukaan isis on tappanut satoja syyrialaisia kristittyjä tämän vuoden aikana. Lisäksi näiden ns. pakolaisten kotimaat ovat julkisesti sanoneet haluavansa tuhota Israelin.

Islamin opettama jihad (pyhä sota) kehottaa taistelemaan kaikkia muita kuin islaminuskoisia vastaan. Jotkut valtiot ovat jopa lausuneet ääneen, että he syövät juutalaiset aamupalaksi ja päivälliseksi kaikki kristityt.

Jokainen muslimi on velvollinen toteuttamaan jihadia. Tämä se vasta väkivaltaa ja aggressiivisuutta on.
Uskovaisena en voi puolustaa niitä, jotka haluavat tuhota sekä israelilaisia että kristittyjä.

Nämä maahan tulleet ovat myös varakkaita. Meillä on järjestelmä, jonka avulla viranomaiset voivat hoitaa asiaa; eikä meidän ole edes pakko vastaanottaa näin suurta ihmisjoukkoa. Lähtömaissa on paljon ihmisiä, jotka todella ovat avun tarpeessa (suurin osa kristittyjä). Tämänkaltaisia voisimme auttaa tarpeen mukaan.

Meidän pitää auttaa ahdingossa olevia ihmisiä ja olla suvaitsevaisia, mutta ei hinnalla millä hyvänsä.
Lisäksi emme saa riskeerata Suomen turvallisuutta. Täytyy muistaa, että mikäli hoitaja vahingoittuu, käy huonosti myös hoidettavalle.

EU:n johtajien pitäisi luoda oikea, yksimielinen ja pitkäjänteinen talous-, pakolais- ja siirtolaispolitiikka. Meidän ei kannata hoitaa vain oiretta, vaan selvittää ongelman perimmäinen syy ja keskittyä sen hoitamiseen.

Lisäksi, kuinka velalla elävä Suomi pystyy huolehtimaan taloudellisesti isosta rikkaiden maahanpyrkijöiden joukosta, kun emme pysty huolehtimaan kunnolla nuorista, työttömistä ja vanhuksistamme.

Shaukat Anjam

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>