Lukijalta Lukijalta

Tuleeko ABC-jakelupiste Pihtiputaalle, ja jos niin milloin?

Mieltäni hämmentää ABC-jakelupisteen pitkittyvä rakentaminen Pihtiputaalla.

Kaava ja ympäristöasiat on mielestäni Keskimaa hoitanut kuntoon jo vuonna 2010.

Mikähän se lopullinen este nyt on? Onko kunnan päättäjien taholla halu estää koko suunnitelma vai kaavavalituksetko ovat ratkaiseva tekijä, ettei ABC-jakelupistettä saada S-marketin tontille.

Keskimaa on rakentanut jo kaikki valmiudet maan alle, ei puutu kuin maanpäälliset mittarit ja katos kentältä.
Ymmärrän täysin pihtiputaalaisten Keskimaan asiakasomistajien katkeruuden, kun bonusta ei saa kerrytettyä polttoaineista omalta paikkakunnalta. Siksi pitää tankata jopa naapurikunnissa.

Pihtipudas on ainoa paikka Keski-Suomessa, jossa ei ole ABC-tankkauspistettä. Haluan kysyä miksi näin on Pihtiputaalla, ainoana kuntana Keski-Suomessa?

Pihtiputaalta on joka paikkaan pitkä matka ja kilometrejä tulee autoille paljon. Olisihan se mielekästä tankata auto omalla paikkakunnalla, missä saisi myös bonuksen. Asiakasomistaja on saman arvoinen Pihtiputaalla kuin Jyväskylässä. Pihtiputaalaisetkin haluavat bonuksen polttoaineista.

Olen saanut palautetta tuntemiltani henkilöiltä ja asiaa on ihmetelty. Mielestäni tunnen entisenä ABC-päällikkönä asiakkaiden tarpeet ja katkeruudet aika hyvin.

Pihtiputaalaisten asiakasomistajien puolesta olen kannattamassa jakelupisteen rakentamista ja sitä, että Pihtiputaalla saadaan bonusedut niin kuin muillakin paikkakunnilla KeskiSuomessa.

Esko Kinnunen
Keuruu

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>