Viihde Juha Kivinen

Kyllä Kinnulassa osataan!

Sehän tiedetään, että Kinnulassa on ollut armottoman kovia muusikoita iät ja ajat, mutta aina se on yhtä hienoa istua eturivissä todistamassa asiaa.

Viime vuonna henkiin herätetyn Kinnulan Musiikkiyhdistyksen 40-vuotisjuhlakonsertti oli yksi osoitus siitä, että Kinnulassa soi – ja komeasti soikin. Se vahvistettiin myös yleisöstä. Myhäilevä kommentti kuului:

— Pannapa siihen äkkinäinen. Kyllä tuohon pittää harjoitella!

Musiikkiyhdistyksen juuret ovat vahvasti vanhassa tanssimusiikissa ja haitarinsoitossa, ja sitä lajia kuultiin yleisön mieliksi runsain mitoin. Viime kesänä ensimmäiset keikkansa tehnyt kovatasoinen Suotuisat-orkesteri aloitti konsertin ja säesti muita laulajia, kuten Seppo ja Marko Pekkarista sekä Aulis Kinnusta.

Suotuisat-yhtyeeseen kuuluvat Esa Hirvonen (laulu), Niina Jauhiainen (haitari), Tiina Kuivaniemi (koskettimet ja haitari), Timo Pekkarinen (rummut) ja Petteri Piispanen (basso).

Lasse Koivuranta ja Aulis Kumpulainen tunnelmoivat haitarilla valssin ja humpan tahdein ja Aare Similä veteli kaksirivisellä.

Rockmusiikilla on merkittävä osuus musiikkiyhdistyksen uudessa tulemisessa, ja niinpä lavalle nousi myös nuorempaa kaartia.

Huippulahjakas Mira Pekkarinen lauloi Tuuli Pekkarisen säestyksellä viiltävän kauniisti Stella-yhtyeen ”Pisteen” sekä Emma Salokosken laulun ”Veden alla”. Hevibändi Teuvo kävi täräyttämässä kuulijoilta vaikut korvista soittamalla Mokomaa ja Iron Maidenia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>