Lukijalta Lukijalta

Velun korpisota -kirjaa osataan arvostaa Kinnulassa

Kiitos Reino Hakkaraiselle kirjoituksesta ja lämpimistä terveisistä Kinnulan sotaveteraaneille viime viikon Kotiseudun Sanomissa.

Hakkarainen toteaa kirjoituksessaan, että Kinnula ja Kivijärvi eivät ole tehneet kuntana mitään Kimmo Sorkon Velun korpisoturi – kirjan markkinoinnin eteen.

Kinnulassa sotaveteraanijärjestö otti tehtäväkseen kirjan markkinoinnin ja kuntakin osallistui asiaan kiitettävästi. Tilasin kirjaa ensin kaksikymmentä. Ne menivät kuin kuumille kiville. Seuraavaksi tilasin 20 kirjaa lisää ja tein vielä kolmannen tilauksen. Saimme viimeisessä lähetyksessä 21 kirjaa, jotka on yhtä lukuunottamatta myyty.

Hyviä myyntikanavia olivat kunnan palvelupiste ja kirjasto. Suurin osa myytiin palvelupisteen kautta. Kirjastokin on kunnan ylläpitämä, joten kunta on osuutensa hoitanut.

Kirjastosta löytyy kyseistä kirjaa ainakin kaksi kappaletta. Kunta osti muistaakseni neljä kirjaa, joten sekin puoli tuli hoidettua.

Kinnulassa ymmärretään, millaisen uhrauksen kinnulalaiset miehet ja naiset tekivät maamme itsenäisyyden säilyttämiseksi.

Mielestäni Kinnulassa on toimittu esimerkillisesti Kimmo Sorkon erittäin hyvin kirjoitetun Velun korpisota -kirjan markkinoinnin edistämiseksi.

Heikki Dahlbacka
Puheenjohtaja
Kinnulan
Sotaveteraanit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>