Pääkirjoitus Heikki Jämsén

Sopimusten noudattaminen on osa hyvää palvelua

Kinnulassa on kaksi lähellä toisiaan sijaitsevaa yhdistettyä vapaa- ja omakotialuetta, joiden kunnallistekniikka hoidettiin toisistaan poikkeavalla tavalla.

Saarenkylän Lossivuorelle rakennettiin valokuituyhteydellä terästetty kunnallistekniikka ennen kuin kukkulalta oli myyty ensimmäistäkään tonttia. Tievalaistuskin tehtiin ja tiet päällystettiin. Mukavuuksista nautitaan kahdessa valmiissa kiinteistössä.

Samalla kylällä tien toisella puolella sijaitsevalla Salonpään alueella on viittä vaille valmiina seitsemän vapaa-ajan asuntoa. Yksi niistä on vakituisessa asuinkäytössä. Tontin ostaneille luvattiin, että heille tehdään viipymättä vesi- ja viemärijärjestelmä sekä tietoliikenneyhteydet. Lossivuoren, Kivikkoniemen ja Mäentauksen kanssa yhtäaikaa vuonna 2012 vireille laitettu hanke eteni aluksi mallikkaasti ja siihen saatiin investointiavustus.

Kolmen Salonpään tontinostajan kanssa ehdittiin jo allekirjoittaa liittymissopimus ja tehtävään valittu paikallinen urakoitsija hankki tarvikkeet valmiiksi. Niin tekivät rakentajatkin.

Hanoista ei tule vieläkään vettä, koska asia henkilökohtaistui kunnanhallituksessa. Hallitus on käsitellyt Salonpäätä seitsemän kertaa. Nyt näyttää, että sopimuksen kunnan kanssa tehneet salonpääläiset saavat luvatut palvelut. Valtuustolle esitetään hankkeen toteuttamista lisämäärärahan turvin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>