Lukijalta Lukijalta

Suvannonlahti virkistyskäyttöön

Toiveikkain miettein kävin Suvannonlahdessa kesäkuun eräänä hellepäivänä.

Tietämättä tarkemmin, esitän kunnalle kunnioittaen seuraavan toiveen:
Kun läheskään kaikilla kuntalaisilla ei ole omaa kesämökkiä tai rantasaunaa, olisiko mahdollista, että Suvannonlahdessa olisi kesäkuukausina edes kerran viikossa niin sanottu yleinen saunavuoro esimerkiksi arki-iltaisin? Naisille vaikkapa klo 18-20 ja miehille 20-22.

Pieni saunamaksu olisi varmasti jokaisen saunojan helppo ymmärtää vastineeksi muun muassa polttopuukuluista.
Tälläistä toiveita olen kuullut kuntalaisiltamme vuosien aikana runsaasti.

Pihtipudas on kuuluisa puhtaasta luonnostaan ja puhtaista järvistään. Alvajärven rannalla sijaitseva Suvannonlahden leiritupa kokous -ja palaveripaikkana ja sen rantasauna olisivat hyvää kuntalaisten palvelua pikkurahalla. Toivottavasti tämä pieni toive voitaisiin toteuttaa jo tälle kesälle!

Arvoisat kunnan päättäjät!

Palvelujen tuottaminen ja toteuttaminen lähtee kuntalaisten tarpeista. Oman kotikunnan luonnon kauneudesta nauttiminen myös kesäaikaan toisi yhden palvelun lähemmäs niille kuntalaisille, joilla ei ole omaa rantaa eikä kesämökkiä.

Kiitos!

Alpo Kokkonen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>