Päästä vedettyä Lukijalta

Tosifanit eivät kummastele

Kotiseudun Sanomissa 26.10. ”Kummasteleva fani” kritisoi LiigaPlokin Kiuruvedellä ja Viitasaarella pelaamista.

Perusteena oli se, että olemme pihtiputaalainen seura, eikä meidän sen vuoksi saisi pelata kotiotteluita muualla kuin Pihtipudas-salissa.

Ajatus on mielestäni hieman itsekäs ja outo. Jos pihtiputaalaiset yritykset noudattisivat tuollaista logiikkaa, niin mitä tapahtuisi? Kummastelijan näkemyksellä ne eivät saisi pihtiputaalaisena yrityksenä ottaa urakoita muilta paikkakunnilta eikä hakea kasvua ja asiakkaita naapurikunnista.

Minusta pihtiputalaisuuden täytyy olla muutakin kuin sisäänpäin kääntymistä.
Meillä on paljon faneja naapurikunnista. Hekin ansaitsevat joskus pelin kotikonnuilleen, kun matkustavat pelistä toiseen Pihtipudas-saliin. Kahden viikon sisällä on neljä kotipeliä, joten otteluiden hajauttaminen on järkevää.

Kiuruvedellä pelatun pelin aikana oli yrittäjäjuhla Viitasaarella. Tukijoistamme ja katsojistamme huomattava osa ei olisi päässyt Pihtipudas-salissa pelattavaan peliin. Siksi oli järkevää hakea kasvua muualta.

Cupin peli on siirretty Viitasaarelle, koska pelaamme sarjapelin LP Viestiä vastaan edellisenä päivänä Pihtipudas-salissa.

Kokemus on osoittanut, että tällaisessa tilanteessa siirto on järkevää. Tarjoamme pelin Viitasaari Areenassa ja uskomme saavamme sinne hyvän katsojamäärän.
Taloudelliset seikat ajavat mukavuuden ohitse. Uskomme, että kaikille tarjoutuu silti mahdollisuus nauttia lentopallon huumasta LiigaPlokin seurassa.

Onni Nykänen
LiigaPloki ry

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>