Uutiset Juha Kivinen

J. Karjalainen ja Pauli Hanhiniemi Elämäjärven RiihiRockiin

Lauantaina 22. heinäkuuta järjestettävän toisen RiihiRockin esiintyjäkaarti on julkistettu. Rajalan Riiheen Pihtiputaan Elämäjärvelle tulevat pääesiintyjiksi Suomi-rockin pitkän linjan eturivin tähdet J. Karjalainen sekä Pauli Hanhiniemi.

Paikallista väriäkin on taas mukana. Pihtiputaalta kotoisin oleva basisti Jukkis Kiviniemi tuo näytille hollantilais-suomalaisen bändinsä Town Of Saintsin ja RiihiRockissa Turnusbandin kanssa esiintynyt kitaravelho Risto Turpeinen soittaa nyt muurasjärveläislähtöisen Feenix Bandin kanssa.

RiihiRockin muut esiintyjät ovat Aurora, Be Silent, LeeWings, Major Rager, Walka, Hullu Elämä sekä VIP-yleisölle soittava cover-bändi Trio Metris.

Ennakkolippuja saa osoitteesta lipputoimisto.fi, Pihtiputaalla Nesteeltä ja Rajalan Riihestä sekä Kinnulassa Parturi-Kampaamo Sadun Saksista. Ennakkolippu maksaa 30 euroa, portilla 37 euroa (alle 12-v. 20 e/ 25 e, vain vanhempien seurassa).

RiihiRockin etkot järjestetään perjantaina, sinne lippu maksaa 7 euroa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>