Lukijalta Lukijalta

Vaalituulet puhaltavat

Kinnulassa kuntapolitiikka on ollut aina värikästä. Asiat sanotaan suoraan, mutta kukaan ei ole lähtenyt ovet paukkuen ulos ja yleensä lopputuloksena yhteen hiileen on puhallettu.

Tällä hetkellä vaalitaistelu käy kuumana ja tykitys on kovaa. Jos kuntapolitiikkaa hoidetaan jatkossa näin kovilla argumenteilla, niin Kinnulan tulevaisuus ei näytä hyvältä.

Tähän asti meillä on kuitenkin asioita hoidettu niin, että kehityksen rattaissa on pysytty. Kinnulassa on kohtuullisen hyvät palvelut, investointeja on tehty jne.

Eräs valtuutettu on tuonut esille, että Kinnulassa eletään järjestelmässä, missä yksi puolue määrää ja muut vikisee. Koska tässä osoitetaan sormella keskustaa, niin ei kai tuosta huonoa voi tykätä.

Niin se ei ainakaan voi mennä, että yksi vikisee ja ja muut määrää. Kinnulaa on kyllä kehitetty, olemme aikoinaan saaneet tänne terveyskeskuksen, oman lääkärin, hammaslääkärin, vanhainkodin, lukion jne.

Haluamme, että kaikki nämä palvelut myös säilyisivät Kinnulassa. Nykyinen lääkäritilanne on haastava, mutta kaikki kivet ja kannot varmaan käännetään, että tilanne vakiintuu. Uusien yritysten saaminen paikkakunnalle on haastavaa, mutta toivottavasti ei mahdotonta.

Niin totta kuin vaalit ovatkin lähellä, on epäasiallista käyttää kaikki energia syyttelemällä puoluetta, jolla on aina Kinnulassa ollut eniten kannatusta.

Keskusta ei ole koskaan julkisesti lähtenyt syyttelemään toisia puolueita, miksi olisi pitänyt.

Uudet vaalit ratkaisevat, ketkä tulevalla nelivuotiskaudella ovat asioista päättämässä.
Toivottavasti jatkossakin asioista pystytään päättämään sovinnollisesti. Mutta jos tällainen syyttely jatkuu, ennakoi se todella huonoa tulevaisuutta Kinnulan kunnalle.

Arja Rekonen
kunnanvaltuutettu
kesk.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>